Thursday, September 19, 2013

SET BERSALIN PAKEJ A




===============
Anda sedang HAMIL?
===============

NAK BADAN LANGSING DALAM MASA 40 HARI?

NAK DALAMAN SIHAT DAN MANTAP?

Nawal Herbal Beauty menyelesaikan masalah anda! Produk Set Bersalin kami menawarkan rutin penjagaan, perawatan dan pemulihan kesihatan ibu selepas melalui proses bersalin yang amat memeritkan. Kami faham kesemua ibu mahu menjalani amalan berpantang tradisional dan cara kampung tetapi dengan cara yang mudah, ringkas dan paling utamanya BERKESAN. Produk Set Berpantang kami amat mesra ibu2 berpantang.

Tahukah anda DUTA SET BERSALIN kami berjaya SLIM dalam masa SEBULAN selepas bersalin?? Mengejutkan? Puteri Zarith, iaitu duta set bersalin Nawal Herbal Beauty, telah mempunyai 2 anak dan sangat berpuas hati dengan SET BERSALIN ini.

nak lihat TESTIMONI? Sila klik sinihttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.589969444367749.1073741830.589845147713512&type=3

====================
Kebaikan dan kegunaan produk:

====================

1. Bengkung Ibu
Bengkung zigzag diperbuat daripada kain kasa belacu yang sangat selesa dipakai, kainnya kejap, pemakaiannya sungguh kemas, tidak bergerak menaik atau menurun. Mempunyai 2 tali dan panjang ukuran dia dr bawah dada hingga peha. So pemakaian dia blh fit kan perut, pinggang, pinggul dan peha sekaligus. RM48.00 S/M, RM53.00 S/S.

2. Tungku Besi
Menuam perut, mengecutkan rahim, melegakan sengal badan, mengurangkan senggugut, melancarkan perjalanan darah, mengeluarkan angin, lendiran dan darah. Berat 2 kg. RM35.00 S/M, RM40.00 S/S.

3. Sarung Tungku Herba
Untuk membalut tungku besi dan memudahkan ibu bertungku secara tradisional. Ianya diperbuat daripada 100% kain kapas didalamnya mengandungi pelbagai campuran herba. RM44.00 S/M, RM47.00 S/S.

4. Bedak Panas Syifa
Berfungsi untuk 3 dalam 1; lulur, pilis dan param. Berkesan untuk menghaluskan kulit, menghangatkan badan dan mengelakkan serangan angin semasa dalam tempoh berpantang. RM29.90 S/M, RM32.00 S/S.

5. Pati Minyak Serai Wangi
100% pati herba serai wangi untuk mandian aromaterapi, urutan badan, menghangat dan membuang angin. Boleh menghalau serangga dan sebagai penyegar udara rumah. RM32.00 S/M, RM35.00 S/S.

6. Herba Mandian Azzahra
Memberi kesegaran, keharuman dan ketenangan. Membuang angin, mempercepatkan proses penyembuhan luka bersalin, untuk penjagaan luaran dan dalaman wanita. Sesuai digunakan untuk sauna, tangas, mandian ibu dalam pantang. RM50.00 S/M, RM53.00 S/S.

7. Feminine Wash Manjakani
Ekstrak manjakani dan sireh dengan haruman strawberi yang membantu membersih bahagian intim wanita, mengurangkan bau dan kegatalan dan mengekalkan bahagian intim sentiasa bersih dan terpelihara. RM32.00 S/M, RM35.00 S/S.

8. Intensive Toning Lotion
Diperbuat daripada ekstrak lemon citrus yang diperkaya dengan elemen untuk membakar dan memecahkan lemak. RM36.00 S/M, RM39.00 S/S.


SET BERSALIN PAKEJ A (termasuk semua 8 item di atas): 

RM257.00 S/M, RM272 S/S
(HARGA ASAL: RM306.90 S/M,  RM321.90 S/S)


➜ ➜ Ibu2 boleh membeli secara SET atau LOOSE. Kami berani memberi jaminan anda bakal BERPUAS HATI dengan kebaikan dan kualiti produk kami!

➜ ➜ diulang, kami berani memberi jaminan anda bakal BERPUAS HATI dengan kebaikan dan kualiti produk kami!


P/S: TAK USAH PENING KEPALA LAGI CARI PRODUK LAIN, BELI SAJA PRODUK KAMI. DIJAMIN ANDA BERPUAS HATI!


PERCUMA! BEG SET BERSALIN KHAS UNTUK ANDA


Wednesday, September 11, 2013

SET BERSALIN PAKEJ B



Anda bakal bergelar mama?

Lagi 5-6 bulan nak due?

Anda nak produk berpantang yg lengkap utk penjagaan luaran mama, sempurna utk sihat dr cantik dari hujung rambut hingga hujung kaki!

Antara komplikasi pada kulit semasa hamil adalah:

Timbul ruam kulit
Timbul biji-biji di sekitar kulit hingga mengakibatkan kegatalan
Timbul garisan hitam di perut
Kesan regangan di perut hingga menyebabkan parut hodoh

Sepanjang berpantang, lazim bagi ibu merasai pelbagai pengalaman, antaranya masalah:
1. Rengat
2. Bentan
3. Demam bengkak susu
4. Pening kepala
5. Hilang selera makan
6. Berat badan bertambah
7. Hubungan suami isteri makin hambar



Set Bersalin Nawal Herbal Beauty antara penyelesaian terbaik utk mama atasi kesemua masalah-masalah berikut.

Antara yg paling pelanggan kami gemar adalah Set Bersalin Pakej B. KENAPA?

Kerana, di dalam Set Bersalin Pakej B, mama akan mendapat penjimatan melebihi RM70.00 ++ berbanding harga asal sekiranya anda membeli satu persatu (loose). Anda bukan saja dapat merawat tubuh, malah dapat mencantikkan kulit juga dengan set rawatan kulit kami. Alhamdulillah...Dengan pakej B ini, anda dapat mulakan rutin penjagaan dan perawatan tubuh seawal hari pertama berpantang hingga 2 bulan selepas bersalin. Lama kan?


Kandungan Set B:
Tungku Besi
Sarung Sarung Tungku
Herba Mandian Azzahra
Bedak Panas Syifa
Bengkung Ibu
Pati Minyak Serai Wangi
Feminine Wash Manjakani
Repairing Beauty Lotion
Collagen Soap


Harga:
RM287.00 SM
RM302.00 SS

(Harga Asal RM359.90)


DAPATKAN SEGERA!


Testimoni:




Pn Marzatul: "Produk ni sama mcm mak sy gune masa dia berpantang cuma yg ni moden ckit. senang nak guna. kalau dulu kena buat sendiri bahan nak pakai utk sapu kt perut, mandi smua tu. skrg beli set tu semua cukup lengkap. senang nak pakai... mmg sesuai la utk org yg nk berpantang tradisional punya..bdn pn sihat x sakit2 dah..Skrg org dah x berpantang mcm org dulu. nak jaga badan mcm org dlu x byk sakit elok sgtla guna produk ni.."


Sunday, September 1, 2013

SET BERSALIN PAKEJ C






Menggabungkan perawatan berpantang secara tradisional yang paling lengkap untuk menghasilkan kecantikan dan kesihatan ibu selepas bersalin yang paling sempurna daripada hujung rambut hingga hujung kaki.

Ciri-ciri eksklusif Set Bersalin Pakej C:-

Menggabungkan 10 produk yang paling utama dan mustahak digunakan oleh kesemua ibu berpantang iaitu produk-produk berikut:

Tungku besi
Sarung tungku herba
Herba mandian azzahra
Bengkung ibu
Bedak panas syifa
Pati minyak serai wangi
Feminine wash manjakani
Intensive toning lotion
Collagen soap
Repairing beauty lotion

10 Kelebihan Set Bersalin Pakej C:-

1- Dapat mengecutkan rahim dan menuam perut, mengangkat peranakan dengan menggunakan tungku besi

2- Dapat memudahkan ibu dalam proses bertungku dengan menggunakan Sarung Tungku Herba. Di dalamnya telah dimasukkan ramuan herba mandian azzahra yang begitu baik untuk penyerapan herba berkhasiat untuk dalaman ibu berpantang.

3- Dapat mengecutkan rahim, membetulkan posisi tulang belakang, menegangkan perut buncit, mengecilkan pinggang, mengawal selera makan, membakar lemak di perut, peha dan pinggul dengan pemakaian Bengkung Ibu.

4- Mandian herba yang berkesan untuk membuang angin, menyegarkan badan ibu berpantang, mempercepatkan proses penyembuhan luka bersalin, mewangikan badan, membuang toksin dengan khasiat garam bukit di dalam kandungan Herba Mandian Azzahra.

5- param, pilis dan lulur dengan menggunakan Bedak Panas Syifa. Kandungan herba tempatan bermutu tidak menyebabkan ibu berasa pening kepala atau berasa panas.

6- ibu boleh membuat mandian aromaterapi, membuang angin, menghangatkan badan, minyak urutan seluruh badan, wangian bilik, menghalau serangga, sesuai digunakan untuk tangas dan sauna, bersifat antiseptik semulajadi sesuai untuk jangkitan kuman dan bakteria pada kulit, untuk pes param dan pilis. Iaitu dengan menggunakan Pati Minyak Serai Wangi.

7- menghilangkan bau, kegatalan dan mengurangkan keputihan dengan menggunakan Feminine Wash Manjakani. Sesuai untuk ibu hamil, ibu dalam pantang dan juga remaja. Ia adalah teman baik wanita. Lembut pada kulit dan tidak menyebabkan kerengsaan.

8. Intensive Toning Lotion juga ada termasuk dalam Pakej C ini dimana anda dapat membakar lemak tepu hanya dengan sapuan losen pemecah lemak ini sahaja. Formula teristimewa berkesan membakar lemak dalam masa 2 minggu!

9. Sabun merawat kulit rosak dan mengembalikan kesihatan dan kecantikan kulit, sesuai digunakan untuk muka dan badan anda. Ibu hamil banyak alami masalah ruam pada kulit yang menyebabkan kulit gatal dan ruam menjadi merebak. Semuanya disebabkan perubahan hormon secara semulajadi. Ruam boleh menyebabkan parut dan kini dengan amalan berterusan Collagen Soap, ia dapat menyelesaikan segala kerisauan anda. Sabun ini juga berkesan untuk hilangkan jerawat dan mengecilkan pori kulit.

10. Masalah stretchmark, parut, ruam, kulit gatal, kulit berkuping, kini anda dapat atasinya dengan penggunaan konsisten Repairing Beauty Lotion. Losen istimewa formula nanowhite, bahan diimport daripada Swiss ini berkesan juga untuk melembapkan kulit dan mencerahkan kulit.

Sungguh hebatkan Set Bersalin Pakej C ini? Jadi apa anda tunggu lagi...? Jangan terlewat, tempahlah sekarang. Set Bersalin Nawal membantu mengembalikan kecantikan ibu bersalin dalam masa singkat. Sihat luar dan dalam.

Harga:
RM320.00 sm
RM335.00 ss

(Harga asal: RM394.90)

Sunday, May 26, 2013

SET RAWATAN KULIT

COLLAGEN SOAP

 REPAIRING BEAUTY LOTION







merawat dan mencantikkan kulit anda...mengembalikan keremajaan kulit....

kami namakannya sebagai...SET PENJAGAAN KULIT "AJAIB"...mengapa?? kerana ia sangat unik, terbaik, berkesan dan anda dapat lihat hasilnya dalam masa 21 hari (dengan penggunaan konsisten setiap hari), In Syaa Allah dengan izin Allah. Gunakan Collagen Soap dan Repairing Beauty Lotion jika anda mempunyai masalah kulit yang tidak cantik, kusam dan kelihatan tua daripada usia. Penggunaan keduanya sekaligus akan lebih menampakkan kesan ketara dan lebih baik berbanding jika anda hanya menggunakan Collagen soap sahaja atau Repairing Beauty Lotion sahaja.

hanya orang yg sudah menggunanya sahaja yg tahu khasiat dan kelebihannya.

Anda sasaran kami:
- kulit kusam
- Parut jerawat
- Parut baru kesan regangan (stretchmark)
- Masalah kulit gatal
- Ruam
- Tona kulit tidak sekata
- Kulit kasar dan kering
- Garis halus di muka (tanda penuaan)
- Kulit kendur
- Ketiak hitam
- Hitam di celah kelangkang

Repairing Beauty Lotion dan Collagen Soap adalah produk unik dan saling melengkapi yang sesuai untuk penjagaan tubuh badan dan kulit cantik berseri. Wanita dan lelaki di luar sana yang sangat ingin tampil menggoda dan meyakinkan bolehlah mencuba kedua produk ini ya. Tanpa perlu pengambilan suplemen dalaman atau ubat-ubatan yang mungkin tidak sesuai untuk tubuh badan anda. Hanya gunakan semasa mandi dan teruskan rutin cantik dengan sapuan fokus losyen di tempat yang bermasalah atau 'certain area' atau seluruh badan anda.

Repairing Beauty Lotion ini tidak panas, bukan dicipta utk tujuan slimming tetapi ianya berkesan untuk mencantikkan kulit, melembutkan, melembapkan kulit kering, sekatakan rona kulit, melicinkan dari kesan parut baru termasuk kesan ruam semasa mengandung, menghilangkan kesan regangan (stretchmark). Anda disyorkan memakainya pada setiap hari, dalam masa 21 hari In Shaa Allah anda boleh nampak kesan ketara dan kulit semakin putih. 

7 MANFAAT HEBAT REPAIRING BEAUTY LOTION & COLLAGEN SOAP:

1. MENGHALUS DAN MELICINKAN KULIT
2. MEMUDARKAN PARUT DAN STRETCHMARK
3. MEMBERIKAN KELEMBAPAN 24 JAM
4. MENGHASILKAN KULIT YG BERSIH DN LEMBUT
5. MELINDUNGI KULIT DRPD TONE TIDAK SEKATA
6. MENGANJALKAN DAN MENGURANGKAN GARIS HALUS
7. MEREMAJAKAN KULIT

sila ikut arahan yg diberikan. Pemakaian Repairing Beauty Lotion adalah untuk kegunaan di seluruh badan sahaja. Sesuai untuk lelaki dan wanita. anakala penggunaan Collagen Soap pula adalah sesuai untuk di muka dan seluruh badan. Penggunaan keduanya memberikan impak lebih cepat berbanding jika anda hanya menggunakan losyen/ sabun sahaja. Kedua produk ini dihasilkan daripada bahan yang sangat bermutu tinggi, bersih, halal dan selamat dibawah kilang Bumiputera Muslim bertaraf GMP (good manufacturing practice) iaitu persijilin dibawah kementerian kesihatan malaysia. Kilang kami telah mempunyai sijil Halal JAKIM. 6 kandungan bahan utama dalam penghasilan kedua produk ini adalah:

1. Kolagen Rumpai Laut (ungu gred aaa)
2. Vitamin A
3. Vitamin C
4. Vitamin E
5. Glutathione
6. Aloe vera


Kenali Kebaikan Disebalik Bahan Yang Kami Gunakan Untuk Penghasilan Produk Ini
Antara kebaikan Vitamin A, C & E:

Melindung dan membaiki kulit, mengembalikan kecantikan dan meningkatkan keanjalan kulit, cerah dan lembap.
Membantu mempercepat proses baik, sumber antioksidan yang tinggi yang melawan radikal bebas penyebab proses penuaan.

Aloe Vera mengandungi nutrient tinggi terdiri daripada pelbagai jenis vitamin, mineral untuk keseimbangan dan kecantikan kulit secara semulajadi, menyihatkan kulit, merawat masalah seperti jerawat, luka kecil, melecur dan memudarkan parut yang masih baru.

Bahan aktif Nanowhite hasil teknologi dari Swiss terbukti mampu mencerahkan dan memelihara kesihatan kulit.

SIAPA YANG PERLU MENGGUNAKAN REPAIRING BEAUTY LOTION & COLLAGEN SOAP?:

1. Ibu selepas bersalin yang mempunyai masalah stretcmark dan parut kesan ruam pada kulit
2. Remaja yang mempunyai masalah kulit kering dan kusam
3. Wanita/ lelaki yang ingin menjaga kecantikan kulit

Menggunakan teknologi NanoWhite, terkenal untuk mengatasi sebarang masalah kulit dan menjadikan kulit halus lembut berseri.


Dapatkan sekarang!


No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia:
- REPAIRING BEAUTY LOTION
No pendaftaran KKM: NOT130503136K

- COLLAGEN SOAP
No Pendaftaran KKM: NOT130503135K

Harga:
Repairing Beauty Lotion (berat 170 ml): RM50.00 SM, RM53.00 SS
Collagen Soap ( berat 70 gm): RM38.00 SM,RM41.00 SS


Friday, February 22, 2013

SET SPA DI RUMAH



Dengan 3 produk ini, anda bak berada di sebuah spa mewah! Lulurkan badan anda dengan Bedak Panas Syifa bagi menghaluskan dan melembutkan kulit, alami nikmat mandian herba dengan Herba Mandian Azzahra untuk kesegaran, keharuman dan mengembalikan semangat dan kelesuan tubuh dan dicampurkan dengan sedikit semburan Pati Minyak Serai Wangi iaitu minyak aromaterapi 100% dari pati herba serai wangi!

"PERFECT SET UTK WANITA YG SUKA KECANTIKAN DR LUAR DAN DALAM"

persediaan utk wanita x kira yg sedang hamil, dalam pantang, atau sesiapa shj. inginkan spa di rumah. mandi terapi dgn herba mandian azzahra, campuran minyak aromaterapi pati minyak serai wangi, dan lulur kulit utk membuang segala kekotoran, daki dan menghaluskan kulit saat mandi dgn bedak panas syifa. segar lagi menyegarkan.....untuk terapi mandian yg hebat...menggabungkan 3 produk: Herba Mandian Azzahra, Bedak Panas Syifa dan Pati Minyak Serai Wangi.

alhamdulillah syukur produk nawal herbal beauty kini boleh didapati di seluruh malaysia. trmasuk jg sabah sarawak. capaian pelanggan trhadap rangkaian produk terhebat kami kini sgt mengkagumkan. stokis dan agen kami berada di seluruh pelusok negara. 

nak buat terapi mandian? syoknyeee mandi dgn terapi mandian set spa di rumah. x sangka kini, dgn produk kami, sesiapapun blh berspa! mewah, manja dan penuh belaian. dptkan kulit yg lebih segar, halus, fikiran yg fresh, bau yg sgt menyenangkan dgn terapi mandian kami. x susah, dptkan set spa di rumah skrg. suami isteri pn blh alaminya. set spa di rumah adalah kombinasi dr 3 produk terhebat kami: herba mandian azzahra + bedak panas syifa + pati minyak serai wangi....

5 keistimewaan terapi mandian dgn Set Spa di Rumah:

1. menghaluskan kulit
2. melembutkan dan membuang daki2 melekat di kulit
3. menghilangkan keletihan badan
4. mengharum dan membuang angin
5. mengurangkan tekanan, perasaan amarah dan menghangatkan badan
6. membantu tidur lebih lena

Testimoni:
"Siti: Mmg best pun..hr2 sy mandi guna herba tu..skg dh 22 hr..igt dh nk start wat sauna...minyak serai wangi dh abis 2 botol..nti insyaAllah nk order lg ye kak"

"Tiana: Nawal herbal beauty punye product mmg best hampir semua sy dh ade cume set tangas je sy xde..lotion dia mmg best sgt,tungku besi n sarung dia mmg best mudah di gune kan.."

Dapatkannya sekarang dengan kesemua pengedar-pengedar kami seluruh negara!


TIPS DAN TATACARA BERSPA DENGAN SET SPA DI RUMAH NAWAL

anda teringin nak buat rawatan di spa tp terlalu mahal? body scrub saja da mencecah rm40++...belum masuk bust mandi susu..facial..mandi atomaterapi...^__^

BERITA BAIK!!

rawatan spa di rumah...siapa x nak kan..? hanya dgn 3 produk: pati minyak serai wangi, bedak panas syifa & herba.mandian azzahra. caranya bagaimana ya? kita kongsikan method berspa di rumah oleh Stokis Sabah kami ya 

Nawal Herbal Beauty SabahTERAPI SPA DI RUMAH. Hanya 30 Minit!

Langkah 1
Pastikan anda memulakan terapi spa dgn memasang lilin aromaterapi mengikut bau yg anda mahukan.(Tips: Titiskan 2-3 'Pati Minyak Serai Wangi' Nawal pada bekas aromaterapi dan nyalakan lilin)

Langkah 2
Mulakan rawatan tubuh drp kaki. Rendam kaki anda di dalam rendaman air suam yg dicampur dgn garam selama 15 minit. Sementara itu, anda boleh menenangkan diri dgn membaca atau hanya memejamkan mata seketika. Air garam boleh mengurangkan kesakitan kaki akibat berjalan atau berdiri terlalu lama. Kemudian, gosok kaki di antara satu sama lain supaya dpt menghilangkan bau yg mungkin kurang enak dihasilkan oleh daki kaki anda. (Tips: Rebuskan 2-3 sudu 'Herba Azzahra Nawal', biarkan sehingga suam dan campurkan sedikit garam kemudian rendamlah kaki anda)

Langkah 3
Kemudian, gunakan tangan atau berus bagi menggosok seluruh badan dgn menggunakan skrub badan. Mula gosokkan drp bahu dan seterusnya ke bawah badan. Jgn gosok terlalu kuat kerana ia mungkin melukakan badan anda. (Tips: Ambil 2-3 sudu 'Bedak Panas Syifa' dan campurkan sedikit air serta titiskan 'Pati Minyak Serai Wangi Nawal', kemudian lumurkan ke tempat badan yg bermasalah spt bawah ketiak, celah peha, leher, siku dsb)

Langkah 4
Bilas tubuh anda bagi menghilangkan segala kekotoran yg disingkir akibat gosokan skrub ke seluruh badan. Penggunaan skrub dpt menghilangkan segala kekotoran dan sel mati dan menggantikannya dgn lapisan sel yg baru.

Langkah 5
Sediakan mandian dgn menggunakan produk susu kambing yg dipercayai dpt membuang toksin dlm badan dan melancarkan serta membersihkan perjalanan darah agar ia berfungsi dgn betul. (Tips: 'Herba Mandian Azzahra Nawal' mengandungi fungsi yg banyak spt melancarkan peredaran darah, membuang angin dan toksin dlm badan dsb)

Langkah 6
Akhir sekali, setelah selesai membilas badan dan mengelap tubuh sehingga kering, sapukan pelembap atau krim pemutihan badan bagi mengembalikan kehilangan lapisan sel mati yg telah tersingkir. Penggunaan produk mentega koko jg bagus utk mengembalikan kesegaran tubuh dan mengekalkan keselesaan bau badan.



Kaedah Ringkas Berspa Di Rumah

Cara menggunakan set spa di rumah ini:-
1. Rebus 3 sudu herba mandian azzahra di dalam periuk selama 15-20 minit.
2. Ambil airnya dan tuang ke dalam bath tub atau baldi. Campurkan dengan air biasa dan beberapa ketulan ais (ice cube) atau tanpa ais.

3. Titiskan 2 titis pati minyak serai wangi ke dalam bath tub tersebut dan kacau rata.

4. Mandi dengan air herba tersebut dan lulur seluruh kulit anda dengan bedak panas syifa selama 5 minit.

5. Bilas dengan air herba dan bilasan terakhir dengan air paip biasa.

Selepas siap mandi, anda akan rasa segala masalah yang berat2 yg sedang anda fikir sebelum tu akan beransur hilang, juga segala letih dan penat seluruh tubuh anda juga beransur pergi.

Tidur malam lebih lena dan tubuh anda rasa lebih segar dan harum!

Amalkan terapi mandian ini minimum 2 atau 3 kali seminggu.
P/s: herba yang telah guna boleh direbus 3 kali.
Lulur kulit dengan bedak panas syifa akan menjadikan kulit anda halus dan lembut. Amalan berterusan mampu membuang sel kulit mati di bahagian kulit berlipat.



Dapatkan Segera!

Harga: RM104.00 SM
          RM114.00 SS


Tuesday, January 29, 2013

BENGKUNG IBU




Bengkung Ibu merupakan bengkung zigzag diperbuat daripada kain kasa belacu yang sangat selesa dipakai, kainnya kejap, pemakaiannya sungguh kemas, tidak bergerak menaik atau menurun. Mempunyai 2 tali untuk memudahkan ikatan diketatkan. Untuk kesan lebih baik, sapukan Bedak Panas Syifa ke perut dan peha sebelum anda memakai bengkung. Amalkan penggunaan Bengkung Ibu pada setiap hari semasa 40 hari berpantang. Penggunaan yang konsisten mampu menjadikan tubuh anda kembali ramping, kemas dan menawan.

Fungsi:
1. Melangsing dan mengembalikan bentuk badan kepada kontur asal
2. Merampingkan pinggang
3. Menjaga kedudukan rahim agar tidak berlaku prolaps (jatuh)
4. Menegangkan kembali otot-otot perut.
5. Membantu mengawal selera makan.
6. Mencantikkan bentuk badan menjadi lebih kemas.

Keistimewaan:
1. Kainnya selesa, pemakaiannya kemas, kejap dan terletak di badan.
2. Ukurannya panjang dari paras bawah dada hingga ke peha.
3. Penggunaan setiap hari bersama Bedak Panas Syifa mampu mencantikkan tubuh dan memecah lemak.

Ukuran: 22’ x 46’
Saiz: S, M, Free size

Harga: RM48.00
Pos laju semenanjung: RM7
sabah sarawak: RM11

Monday, January 28, 2013

FEMININE WASH MANJAKANI




- Masalah bau dan kegatalan?
- Produk mempunyai kelulusan KKM
- Dibuat oleh kilang bertaraf GMP
- Kilang bumiputera Muslim
- 100% bersih, halal dan tidak mengandungi bahan kimia berbahaya.
 


Formula istimewa dengan ekstrak manjakani dan sireh yang membantu membersih bahagian intim wanita, mengurangkan bau, mengurangkan kegatalan dan mengekalkan bahagian intim sentiasa bersih dan terpelihara. Ekstrak manjakani dan sireh telah digunakan secara tradisional untuk memberikan penjagaan sempurna dan diperkaya dengan haruman strawberi untuk memberikan lebih keselesaan.

Basuhan yg lembut, harum dengan bauan strawberry, diformulasikan dengan ekstrak manjakani dan sireh, utk penjagaan sempurna di bahagian intim wanita. Disyorkan untuk diguna selepas anda bertangas. ia memberikan kesegaran dan kebersihan yang maksimum. Sesuai untuk penggunaan harian. Formula pekat dan sangat menjimatkan! Sebotol 120 ml ini cukup untuk penggunaan sehingga 2 bulan .

Dengan kandungan ekstrak manjakani dan sireh membersih, mengharum dan melindungi bahagian intim daripada bau dan kegatalan. Dicampur dengan haruman strawberi memberikan lebih keselesaan dan keyakinan kepada setiap wanita. Ibu dalam pantang sesuai menggunakan produk ini setelah kesan jahitan di miss v anda telah kering untuk mengelakkan kerengsaan.


Dikilangkan di Malaysia oleh kilang bertaraf GMP (good manufacturing practice). ia dijamin selamat dan tiada bahan kimia berbahaya.


Arahan: Tuangkan sedikit untuk membersihkan bahagian intim. Bilas sempurna.

Kandungan: 120 ml

Harga: RM32.00 sm, RM35.00 ss